Skip to content

Sergelmysteriet – min första CAL!

[For my English speaking readers, this post is about a Mystery CAL in Swedish. Check back in August for the pattern in English!] Äntligen kan jag avslöja! Detta är SÅ kul, jag har planerat och filat på mönstret typ hela våren sedan jag blev tillfrågad i vintras… Nu är det officiellt 🙂 Jag ska få hålla i min egen CAL (Crochet-Along) tillsammans med bästa CAL-veteranerna Camilla och Diana som tillsammans driver Mysterievirkning.se och Facebook-gruppen Mysterievirkning.

En s.k. “Mystery CAL”, eller mysterievirkning, innebär att alla som vill vara med virkar samtidigt på ett och samma mönster som släpps bitvis under en period; och man vet inte vad det ska bli.

Den 15 juli sätter vi igång i Facebook gruppen och hemsidan – då släpps första delen av mönstret! Garnpaket kan du beställa redan nu hos Camillas Livsstil. Det finns hela sju olika garnpaket att välja mellan, eller sätt ihop din egen färgkombination ur Scheepjes enorma urval av färgnyanser i bomullsgarnet Catona.

Vad vi ska virka får jag ju inte avslöja, men jag kan säga så mycket som att det är något snyggt och användbart, och att designen är inspirerad av Sergels torg…  Hoppas ni blev nyfikna nu – beställ ett garnpaket och häng på den 15 juli!

Vi ses 🙂

 

 

Recent Comments

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *